Hvordan laver jeg en karakter?

Når du ankommer til scenariet er der nogle ting du skal overveje. Det er selvfølgelig helt op til dig selv hvad du vil spille, men der er nogle retningslinjer som du skal følge for at udvikle din karakter. Der er nogle overordnet stier. De seks overordnede stier er: Krigsmændenes sti, Gudetjenernes sti, Borgernes sti, Kelternes sti og de Omstrejfendes sti. De stier er dem som definere de specialiseringer og læreveje som man kan komme på, på mindst 5 trin. Hvert trin har sine krav og evner som lægges oveni dem du allerede har. Vi har også 3 kulture som alle har nogle præferencer i stier. De tre kulturer består af: Briterne, Sakserne og Kelterne. Du skal vælge en af dem og det er den “gruppering” som du er med i. Der er nemlig en overordnet konflikt og din kultur bestemmer dit synspunkt. Du starter fra bunden som ingenting og du skal arbejde dig opefter ved hjælp af læremestre. Hvis du gerne vil stige trin skal du rollespille dig frem til en læremester som er villig til at træne dig. Når du har gjort det skal du være deres lærling en hel spilgang, og hvis din mester vurderer at du er klar, kan du stige i trin. Du kan kun stige et trin per spilgang. Du kan dog sagtens have mere end en sti, dog ændre det ikke på hvor mange trin du kan gå op.

Hvordan tilmelder jeg en gruppe?

Man kan til Pendragons Ære vælge at komme som en gruppe. En gruppe kan være en ridder med følge, en handels karavane, en gruppe af præster og munke, en høvding og hans stamme, en druide og hans lærlinge eller en gruppe af blodtørstige krigere.

Hvis I kommer som en gruppe, er der nogle fordele. I kan få et startboost hvis I kommer som en gruppe. Hvis I kommer som en gruppe på 3 personer kan en af jer starte ud på niveau 2 i 1 sti. Hvis I kommer som 4, 5 eller 6 personer kan 2 af jer være i niveau 2 og 1 af jer i niveau 3. Hvis I kommer som en flok på 7, 8 eller 9 personer kan hele 4 af jer starte ud på niveau 2, 2 af jer på niveau 3 og 1 på niveau 4. Hvis I gerne vil komme som en samlet gruppe skal I skrive en mail til os på: pendragon@troa.dk om hvad for en gruppe I er og komme med et koncept, som skal bestå af Gruppens: navn, kultur, beskrivelse, mål og kontakt person.